Geen omkijken naar

Wij hosten onder andere

We werken graag (maar niet uitsluitend) met de volgende platformen:

Cheap bike shop webshop op mobiele telefoons

Waarom managed hosting?

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor snelheid, zodat uw website altijd soepel en snel laadt. We maken gebruik van geavanceerde caching technologie├źn en SSD-opslag om ervoor te zorgen dat uw bezoekers een naadloze ervaring hebben.

Met een gegarandeerde uptime van 99.9% kunt u erop vertrouwen dat uw website altijd beschikbaar is. Ons team van experts houdt de servers 24/7 in de gaten en reageert onmiddellijk op eventuele problemen.

 

We begrijpen het belang van beveiliging en bieden daarom robuuste beveiligingsmaatregelen, waaronder SSL-certificaten, firewallbescherming en regelmatige back-ups, om uw gegevens te beschermen tegen bedreigingen.

Onze webhosting diensten zijn schaalbaar en kunnen meegroeien met uw bedrijf. Of u nu een kleine blog runt of een grote e-commerce site, wij bieden flexibele hostingplannen die aan uw eisen voldoen.

Ons supportteam staat altijd klaar om u te helpen bij vragen of problemen. We bieden 24/7 klantenservice via verschillende kanalen, zodat u altijd de ondersteuning krijgt die u nodig heeft.

Professionele partner met strategisch en inventief inzicht, de juiste partij voor maatwerk en hoge kwaliteit.

Alain Manders

Eigenaar Altoclub

Ontzettend fijne samenwerking, zeer ervaren en meedenkend team. Een supermooi design wat niet onder doet voor een ‘volledige maatwerk’ website, terwijl je het ultieme gemak van wordpress hebt. En dat voor een mooie prijs. Can highly recommend!

Suzanne Legtenberg

Super goede ervaring met het Alterio team voor zowel hosting, als het ontwikkelen van een dashboard. Goede communicatie en fijne aanpak!

Sezer Yilmaz

Opzoek naar een betrouwbare hosting provider?

In een persoonlijk gesprek kunnen wij je op de juiste manier adviseren.

Portret image of Bas