Over Alterio

Onze kernwaarden

Wij vinden de volgende onderwerpen belangrijk

Onze kernwaarden

Wij vinden de volgende onderwerpen belangrijk

Langetermijn

Echte verbindingen leiden tot geweldige resultaten. Sinds Alterio is gestart, is meer dan 95% van onze klanten trouw gebleven. Dit benadrukt hoe belangrijk we langdurige relaties en gezamenlijke doelen vinden.

Performance

Een website hoort snel te zijn, vinden wij. Er is niets zo frustrerend als wachten tot een pagina laadt. Bij Alterio krijg je schone code en een razendsnelle website. Daarom zorgen we ervoor dat elke site die we bouwen, geoptimaliseerd is voor de beste snelheid en prestaties.

Klantgerichtheid

Wij snappen dat je snel verder wilt, daarom reageren we altijd binnen één werkdag op je vragen of verzoeken. Onze communicatie en planning zijn helder, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Bovendien staan we klaar om eventuele onduidelijkheden snel op te helderen, zodat je website altijd soepel blijft lopen.

Hoe verloopt een gemiddeld project?

Onze methodologie

Kennismaking

01
todo

We vinden het leuk als je bij ons op kantoor langskomt, maar we stappen net zo makkelijk in de auto naar jullie toe.

Tijdens onze kennismaking gaan we dieper in op waar jullie precies hulp bij nodig hebben. Na dit gesprek duiken wij in de details en werken we een voorstel uit dat helemaal aansluit bij jullie wensen.

We nemen de tijd om alle aspecten van het project te begrijpen om ervoor te zorgen dat ons voorstel aan jullie verwachtingen voldoet. We willen zeker weten dat we elk detail hebben afgedekt, zodat we samen aan een succesvol project kunnen beginnen.

Ons voorstel

02

Na onze eerste kennismaking en eventueel nog wat extra overleggen, brengen we een voorstel uit. Dit bevat onder andere de volgende punten:

  • Een heldere samenvatting van jullie vragen
  • Uitleg over de technieken die we willen gebruiken en waarom die de beste keuze zijn
  • Een lijst met wat jullie allemaal kunnen verwachten als eindresultaat
  • Een prijsindicatie
  • Een ruwe planning van het project

Elk project is anders, dus elk voorstel is op maat gemaakt. We nemen de tijd om alles goed af te stemmen op wat jullie nodig hebben en willen.

Designfase

03
todo

Natuurlijk starten we niet met de ontwikkeling voordat we duidelijk hebben wat het eindproduct moet zijn. Tijdens de ontwerpfase, ook bekend als de designfase, creëren we ‘tekeningen’ die uitbeelden hoe de webapplicatie er zowel op desktop als op mobiel uit zal zien. Dit proces stelt ons in staat om een visueel concept te ontwikkelen dat niet alleen aan de functionele eisen voldoet, maar ook een optimale gebruikerservaring garandeert.

Door nauw samen te werken met onze klanten tijdens deze fase, zorgen we ervoor dat het uiteindelijke ontwerp volledig in lijn is met hun verwachtingen en zakelijke doelstellingen.

Ontwikkeling

04

Zodra de ontwerpen door iedereen zijn goedgekeurd, geven we ze door aan ons team van ontwikkelaars. Zij nemen het stokje over en zetten het design om in functionerende techniek. Uiteindelijk is dat waar we het allemaal voor doen! Dit proces zorgt ervoor dat elk aspect van het ontwerp zorgvuldig wordt uitgevoerd, waardoor de intentie van het project nauwkeurig wordt gerealiseerd.

Ons doel is om elk project technisch solide en visueel aantrekkelijk te maken, zodat het eindresultaat voldoet aan jullie verwachtingen.

Livegang

05

Na een grondige testfase en het invullen van alle content zetten we de website live. Alterio regelt alles voor je, van het correct instellen van domeinnamen tot het configureren van je e-mail inboxen. Bij ons ben je verzekerd van betrouwbare service.

Ook de hosting van de website kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Bij Alterio zorgen we ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. We beheren alle updates en zorgen ervoor dat je website altijd beschikbaar is. Wij zorgen ervoor, zodat jij dat niet hoeft te doen!

Doorontwikkeling

06

We kunnen samen bepalen of doorontwikkeling nodig is. Een website is nooit echt ‘af’. Door continu te blijven ontwikkelen, blijf je innoveren en zorg je dat je altijd zichtbaar en relevant blijft voor je klanten.

Dit realiseren we met onder andere de volgende technologieën:

De gezichten achter het verhaal

Bas

Development

Charlotte

Design

Danny

Development

Juul

Design

Persoonlijk contact met een specialist?

Bas helpt je graag. Je kunt hem mailen, bellen of via het contactformulier contact op nemen.

Portret image of Bas