Een greep uit onze collectie

Maatwerk WordPress websites

We werken graag (maar niet uitsluitend) met de volgende platformen:

Leyden Jar website op laptop

Maatwerk versus standaard

WordPress is een krachtig platform dat zowel flexibiliteit als gebruiksgemak biedt. Maar binnen WordPress zelf bestaat een er een keuze: ga je voor een generiek thema met veel plugins of kies je voor maatwerk? Bij Alterio zijn we ervan overtuigd dat maatwerk de betere keuze is, en wel om een aantal redenen.

Generieke thema’s kunnen aantrekkelijk zijn vanwege hun onmiddellijke beschikbaarheid en schijnbare kostenbesparing. Echter, ze komen vaak met beperkingen die niet direct zichtbaar zijn. Deze thema’s zijn ontworpen om zo veel mogelijk verschillende gebruikers te bedienen, wat betekent dat ze vol zitten met functies die je misschien nooit zult gebruiken. Dit overtollige ‘gewicht’ kan je website vertragen, wat de gebruikerservaring schaadt en je SEO-ranking negatief kan beïnvloeden.

Daarentegen stelt maatwerk je in staat om een website te bouwen die precies doet wat nodig is voor jouw bedrijf, zonder overbodige toeters en bellen. Dit leidt niet alleen tot snellere laadtijden, maar ook tot een betere algemene performance. Bovendien geeft een op maat gemaakte site je de vrijheid om elk aspect van het ontwerp aan te passen.

Maar het belangrijkste is dat maatwerk met je bedrijf meegroeit. In tegenstelling tot standaardthema’s kan een op maat gemaakte oplossing flexibel worden aangepast en uitgebreid naarmate je bedrijfsbehoeften veranderen, waardoor je website effectief en relevant blijft.

Professionele partner met strategisch en inventief inzicht, de juiste partij voor maatwerk en hoge kwaliteit.

Alain Manders

Eigenaar Altoclub

Ontzettend fijne samenwerking, zeer ervaren en meedenkend team. Een supermooi design wat niet onder doet voor een ‘volledige maatwerk’ website, terwijl je het ultieme gemak van wordpress hebt. En dat voor een mooie prijs. Can highly recommend!

Suzanne Legtenberg

Super goede ervaring met het Alterio team voor zowel hosting, als het ontwikkelen van een dashboard. Goede communicatie en fijne aanpak!

Sezer Yilmaz

Benieuwd wat maatwerk voor jullie kan betekenen?

Bas legt het je met alle liefde haarfijn uit.

Portret image of Bas